Bookatrekking.com

Wij zijn Bookatrekking.com. Wij zijn de grootste marktplaats voor wandel- en trekkingsavonturen over de hele wereld. Hier kan je bijvoorbeeld de inca trail peru boeken. Een boekingsplatform? Nee, we zijn meer dan dat. Op Bookatrekking.com helpen wij  je op weg naar jouw doelen door advies te geven in je zoektocht naar het beste wandelavontuur, verzorgd door een lokale aanbieder voor de best mogelijke prijs. Onze lokale partners zijn de beste in de markt en we geven continue ondersteuning om hun kwaliteit en service te verbeteren.

 

Het maakt niet uit waar ter wereld je wilt gaan trekken, je zet je eerste stap naar je doel op Bookatrekking.com. Hier vind je inspiratie en relevante actuele informatie. Onderweg geven onze Bookatrekking.com Trekking Experts je trekkingadvies op maat, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen terwijl je geniet van de lokale prijzen en de veiligste boekings- en betaalmethoden.

 

We houden van wandelen. Onze experts zijn je voorgegaan en hebben de beste trekkingsavonturen uitgekozen en deze afgestemd met de beste lokale partners. Onze partners zijn onze vrienden en via Bookatrekking.com boek je direct bij hen. De lokale bevolking weet het het beste, toch? Daarom geloven we in het ondersteunen van lokale trekkingsbedrijven en samen helpen we elkaar te verbeteren in alle facetten. Partners staan klaar om onze vragen te beantwoorden en we helpen hen om klanten wereldwijd te bereiken in het Engels, Duits, Nederlands en Spaans. Onze trekking experts delen hun ervaringen uit eerste hand met de klant in hun moedertaal en de backoffice helpt met de bedrijfsadministratie. Samen laten ze het trekkingsbedrijf doen waar ze goed in zijn: Het organiseren van de prachtigste trektochten op de mooiste plekken ter wereld.