De beste feesten bij jou thuis met complete bar

oud je binnenkort een feestje of een bijeenkomst en ben je opzoek naar de final touch? Denk er dan eens aan om een complete bar te huren. Het huren van een complete bar klinkt misschien prijzig, maar bij catering Flevoland vind je voor een laag budget een kwalitatieve en passende bar.

Catering Flevoland heeft de juiste oplossing

Als je voor je feest een elegante en mooie oplossing zoekt om jouw gasten van drankjes te voorzien dan kun je dit bereiken met een complete bar. Bij catering Flevoland kun je kiezen voor verschillende stijlen. Met de verschillende vormen en maten vind je altijd de juiste bar. Je gasten zullen niet snel dorst krijgen en jouw feestje wordt gegarandeerd een succes.

Hoekbar van steigerhout

Maak met een complete steigerhouten hoekbar de warme sfeer compleet door deze je gasten van drankjes te blijven voorzien. Aan de hoekbar hoeven je gasten niet lang op hun drankjes te wachten, omdat de ruime bar genoeg ruimte biedt om meerdere gasten tegelijk te bedienen. De steigerhouten hoekbar is aan de voorkant uitgerust met een warm led licht, die direct een gezellige uitstraling afgeeft. Alle drankjes en biertjes van je gasten kunnen gegarandeerd koud geserveerd worden door de handige koeling die bij de bar ingebouwd is. Ook zijn er natuurlijk schappen aanwezig zodat je de flessen drank netjes en overzichtelijk kunt presenteren.

Elegante loungebar

Wil je liever gaan voor een elegantere sfeer? Dan is de loungebar van partyverhuur Flevoland de juiste keuze voor je feestje. De loungebar is voorzien van een tap systeem waardoor je gasten continu in hun behoeften voorzien kunnen worden. De loungebar is compact en heeft genoeg ruimte voor het uitstallen van flessen alcohol. Dit is wel zo makkelijk voor je gasten om overzichtelijk en snel een keuze te kunnen maken. Ook de loungebar is voorzien van een warm led licht waardoor de loungebar een absolute blikvanger wordt op je feestje!