De Shoei J-Cruise 2

Deze vernieuwde helm, de Shoei J-Cruise is de nieuwste innovatie binnen de motorhelmen. Ook wel het buitenbeentje binnen de jethelmen genoemd. Veel mensen schrijven deze helm al af door zijn prijs, dat is voor veel mensen een gemiste kans, want deze helm is een van de innovatiefste helmen op gebied van comfort die in december 2019 op de markt verschenen zijn. In deze blog lees je meer over wat de Shoei J-Cruise 2 van Champion Helmets allemaal te bieden heeft.

Oud vs. nieuw

Eerdere generaties van de Shoei J-Cruise werden erg gewaardeerd onder rijders van toerbuffels. De nieuwe helm is flink onder handen en er is veel veranderd. Zo is de helmschaal aerodynamisch geoptimaliseerd, waarbij de ventilatieopeningen bijna compleet zijn overgenomen van de Neotec 2. Ook de afdekplaten terug, natuurlijk wel helemaal geoptimaliseerd volgens de nieuwe innovatieve kennis van tegenwoordig. Met zorgt voor het complete rijgevoel, dat je alleen hebt, wanneer je juiste helm en kleding tot beschikking hebt. 

Japans recept

Bij de Shoei J-Cruise is met alles rekening gehouden. Zo zijn deze helmen gemaakt van hoogwaardige materialen zoals AIM glasvezel buitenlaag. Een vizier waar vervorming onmogelijk is, de metalen micro ratchet sluiting en een zonnevizier, van nu 5 millimeter groter is dan de z’n voorganger. Daarbij is de luchtstroom met 30% verbeterd en voldoet deze helm natuurlijk volledig aan de CE-normen.  

Beschikbaarheid 

De Shoei J-Cruise 2 is al sinds 2019 verkrijgbaar. De prijzen van Champion Helmets zijn vrij gunstig en zijn zo’n €479. Maar heb je het ook het beste van het beste onder de motorhelmen. Ook hebben zij een ruim aanbod kleur helmen zoals: zwart, wit, zwart-rood, zwart-geel en donkerblauw. En dat allemaal voor die gunstige prijs van €479 euro per stuk. Natuurlijk zijn er ook nog extra die bestelbaar zijn, alleen zit dat niet bij deze prijs ingerekend. Meer weten over verschillende helm soorten? Klik dan op de link.