Een dagje naar de spa

Een spa dag, is een heerlijk dagje genieten samen met je beste vriendin, je zus of je moeder. Een dag vol lekker met jacuzzi’s, sauna’s en massages. Even aan niets anders denken en echt genieten.

 

  1. Afgesloten van de buitenwereld
    Een van de weinige plekken waar je helemaal afgesloten kan zijn van wat er buiten gebeurd. Een volledige dag zonder de appjes, Instagramberichtjes en telefoontjes. De perfecte manier om je hoofd helemaal leeg te maken en te genieten van de rust.

 

  1. Het is een dagje weg met je lover, beste vriendin, zus of moeder. De perfecte gelegenheid voor lekker quality time met de mensen die je dierbaar zijn. Lekker een dagje ontspannen en kletsen, klinkt best prima toch? Het is een luxe om af een toe te genieten en je lekker te laten verwennen tussen alle dagen van hard werken door.

 

  1. Het is niet alleen goed voor eigen ontspanning maar ook voor ontspanning van je spieren. De warmte zorgt ervoor dat je weer helemaal relaxt. De warmte dringt namelijk door in je spieren wat als resultaat heeft dat je ook letterlijk minder onder spanning staat. Zo’n dagje sauna en een massage zorgt voor een verbeterde bloeddoorstroming en stofwisseling.

 

  1. Naast ontspanning is het ook nog eens goed voor je huid. Door de sauna af te wisselen met een verfrissend bad, wordt de celvernieuwing van je huid gestimuleerd. Hierdoor krijg jij een prachtige huid.

 

Zo’n spa dagje is natuurlijk ook deels thuis na te doen, trommel je vriendinnen op en ga voor en avondje of middag vol gezelligheid, maskers, bad, massages en vooral een dag vol genieten. Hierbij kan Lavicta helpen. Je kan ultiem genieten na deze dag door met een douche gevolgd door een lichaamsdroger, zo kan je je lichaam afdrogen zonder handdoek. Zo haal je het comfort van een wellness in huis.