Een goede klemmenkast wordt door professionele kastenbouwers ontworpen

Wat is een klemmenkast juist?

In de elektrotechniek, telecom en elektronica is een goede klemmenkast van essentieel belang. In een klemmenkast zitten namelijk alle belangrijke besturingscomponenten. De klemmenkast beschermt de verschillende onderdelen tegen water en stof, waardoor de stroom op een droge en veilige manier doorgevoerd kan worden. De meeste klemmenkasten hebben een afneembaar deksel. Op deze manier kan je op een veilige manier bij de verschillende componenten en sluit de kast ook beter af. Bovendien wordt elk fysiek contact met de onderdelen vermeden, waardoor je geen kans op elektrische schokken oploopt.

Waarom voor een klemmenkast van Scholten Panelen kiezen?

Elektrotechnische applicaties kunnen enkel met een goede en professionele klemmenkast werken. Het is daarom belangrijk dat je voor een klemmenkast kiest die door professionele kastenbouwer is ontworpen. Scholten Panelen is één van de marktleiders in deze sector. Bij een kastenbouwer van Scholten Panelen kan je voor volledige concepten terecht, gaande van standaard panelen tot klemmenkasten en andere producten op maat. Ze leveren steeds werk van de beste kwaliteit en al hun producten gaan erg lang mee. Bovendien voldoet elk artikel aan alle vooropgestelde richtlijnen, waardoor je de kasten van Scholten Panelen als een investering in de toekomst kan beschouwen.

Een praktische en doeltreffende werkwijze

Bij Scholten Panelen werken uitsluitend ervaren paneelbouwers die volgens de allerhoogste standaard werken. Ze passen enkel moderne technieken toe, zodat ze kasten van een uitstekend niveau bouwen. Om steeds voor het beste resultaat te zorgen, hanteren ze een zeer efficiënte werkwijze. Eerst en vooral laten ze een ontwerp maken door een techisch tekenaar. Op basis van deze tekening bouwen ze vervolgens het paneel. Eens de kast klaar is, zorgen de paneelbouwers voor de aansluiting op alle nodige systemen.

Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij Scholten Panelen

De klemmenkasten en andere producten van Scholten panelen zijn veilig en duurzaam. Elk artikel voldoet namelijk aan alle vooropgestelde veiligheidsvoorschriften en aan alle geldende eisen. Dit is ook meteen de reden waarom ze kasten op maat aanbieden. Elk product is namelijk anders en vraagt om een verschillende aanpak. Verder werken ze tijdens de productie zo veel mogelijk met milieuvriendelijke materialen en proberen ze op elk moment duurzaam te ondernemen. Op deze manier beschermen ze de kwetsbare leefomgeving en dragen ze ook meteen een steentje bij aan het klimaat.