Eerlijke Binance review

Het traden van crypto’s kan vandaag de dag op enorm veel verschillende online exchanges. Toch zijn er, ook in Nederland, enkele grote brokers waar bijna 99% van alle Nederlanders hun geld investeren in Bitcoin of andere altcoins. Waarom? Nou, deze zijn het meest bekend, het meest betrouwbaar en niet te vergeten het meest veilig. Wanneer je wilt beginnen met investeren in crypto dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld LiteBit, Bitvavo of Binance. Al deze brokers hebben zo hun eigen voordelen en nadelen. In dit artikel geven wij jou een onafhankelijke review over de online exchange Binance. Ben jij benieuwd wat Binance precies is, of ze veilig zijn en bovenal of Binance dé plek is om te handelen in crypto? Lees dan zeker verder. We gaan het je uitleggen in deze eerlijke Binance review

Wat is Binance?

Binance is één van de grootste en bekendste online in exchange. Niet alleen van Nederland, maar misschien ook wel wereldwijd. Het innovatieve bedrijf is opgericht in 2017 en kent vandaag de dag meer dan 1300 medewerkers en is gevestigd in meer dan 20 landen. Wist je trouwens dat er dagelijks voor miljarden wordt verhandeld op het platform? Bizarre bedragen! Dit toont de grote van Binance dan ook aan. Het bedrijf is opgericht door de Chinese ondernemer Changpeng Zhao. Naast crypto exchange, bied Binance ook nog andere diensten aan. Zo hebben ze een eigen academy en hebben ze een eigen wallet ontwikkeld. 

Lees hier een uitgebreide Bitvavo review: https://www.descrypted.com/bitvavo-review/ 

Is Binance veilig?

Oké, Binance is dus een onwijs grote en innovatieve online exchange, maar zijn ze dan ook veilig en betrouwbaar? Gemiddeld verwerkt Binance 5 miljard transacties, per uur. Je kunt dan ook wel begrijpen dat zij graag de beveiliging op orde willen hebben. Hier werken ze dan ook hard aan en dat met succes. We kunnen wel stellen dat Binance enorm veilig is en betrouwbaar. Iets wat je dan ook wel verwacht van zo’n grote exchange.