Hem verrassen met een leuk cadeau. Hoe doe ik dat?

Mannen zijn eigenlijk redelijk simpele wezens. Mochten mannen ruzie hebben, dan schudden ze de hand er op en is het weer goed. Dat is eigenlijk ook zo met cadeaus. Als je aan een man vraagt wat hij wil voor zijn verjaardag of een andere gelegenheid zegt hij hoogstwaarschijnlijk “weet ik niet” of “maakt niet uit”. Daarom geven we je nu de beste tips om hem toch te verrassen! 

Het hoeft niet te episch te zijn

Heel eerlijk boeit het mannen niet heel erg als je enorm veel moeite doet. Mannen zijn zoals ik al zei, enorm simpele wezens. Daarom hoef je er niet een hele show van te maken en te doen alsof het iets is wat de wereld gaat verbeteren. Mannen boeit het toch niet. Probeer daarom iets simpels te geven en niet al te veel er aan toe te voegen. Geef gewoon een leuk cadeautje en that’s it. Mannencadeaus van HUMK bijvoorbeeld! Die hebben allerlei simpele maar ook uitgebreide cadeautjes voor hem! Zo maak je hem gegarandeerd superblij met bijvoorbeeld het ideale verjaardagscadeau.

Weekendje weg

Mannen vinden het ook echt leuk om een weekendje weg te gaan. Al is het maar een simpel iets zoals een weekendje amsterdam. Zorg er dan wel voor dat je iets gaat doen wat hij leuk vind. Je wilt tenslotte hem verrassen en (bijna) geen enkele man vind het leuk om een hele dag te shoppen. Misschien is het wat om bijvoorbeeld naar een brouwerij te gaan? Of om gewoon heel het weekend lekker op de dam rond te lopen en het in het hotel lekker bont te maken. Maak het zijn weekend, niet de jouwe. 

Koop “speelgoed” voor hem

Mannen zijn net kleine kinderen. Vroeger speelden ze al met speelgoed en nu nog steeds. Alleen is dat speelgoed wat anders dan vroeger. Nu spelen ze bijvoorbeeld met Playstations en VR, terwijl dat vroeger blokken en lego waren. Mocht je bijvoorbeeld weten dat hij vaak naar horloges kijkt is dat zijn favoriete “speelgoed”. Denk daaraan en kijk eens wat je voor jouw grote baby kunt kopen.