Het gemak van elektrische jaloezieën

Stijlvolle en praktische raambekleding is van groot belang in deze tijd. Zeker in de zomermaanden, als de zon op haar hoogst staat. Dan is het prettig als je thuis of op kantoor de beschikking hebt over goede zonwerende raamdecoratie, zoals elektrische jaloezieën of elektrische rolluiken. Je kunt fel zonlicht en de warmte dan goed buiten de deur houden. De laatste jaren zien interieurwinkels en woningwinkels dat de verkoop van elektrische jaloezieën, zoals het merk Luxaflex PowerView Automation, aanzienlijk meer verkocht worden dan eerder. En dat is niet zo vreemd, omdat jaloezieën die elektrische bedienbaar zijn meerdere aantrekkelijke kenmerken en voordelen hebben. In dit blog zetten we deze voordelen op een rijtje. Er zijn redenen in overvloed om de aanschaf van elektrische raambekleding te overwegen en van het gemak hiervan te profiteren!

 

Volledige controle over je zonwering

 

Waarschijnlijk het grootste gemak van elektrische jaloezieën van het type Luxaflex PowerView Automation is het feit dat je volledige controle hebt over je zonwering. Je kunt dit soort jaloezieën namelijk instellen op tijd, zodat de luxaflex dichtgaat of opengaat op elke gewenst moment. Dus ook als je niet thuis bent, bijvoorbeeld omdat je op vakantie bent. Je kunt met goede jaloezieën die elektrische bedienbaar zijn via een app instellen wat je wilt doen of direct ingrijpen. Dat is natuurlijk ideaal. Stel dat het ineens tropisch warm wordt en je op vakantie bent, dan kun je op afstand de zonwering sluiten en zo je woning of bedrijfspand koel houden!

 

Het gemak dient de mens

 

Fijn aan gemotoriseerde jaloezieën is verder het gebruiksgemak thuis. Iedereen kent wel het oneindige gedraai aan de bedieningsstok, om de lamellen dicht of open te doen. Kies je voor elektrisch bedienbare jaloezieën van Luxaflex PowerView Automation, dan ben je van dit gepier af. Het gemak dient hier de mens!

 

Jaloezieën die passen bij elke interieurstijl

 

Moderne elektrisch bedienbare jaloezieën zijn er in allerlei stijlen, kleuren en varianten. De keuze qua modellen is groter dan veel consumenten denken. En dat is natuurlijk fijn, omdat je dan jaloezieën kunt kopen die qua uitstraling precies bij jouw interieurstijl passen. Er is in visueel opzicht maatwerk mogelijk. Of je nu van een romantisch, industrieel of juiste een retro woonstijl houdt. Dus laat je verrassen door het grote aanbod en neem eens een kijkje in het ruime assortiment van een betrouwbare interieurwinkel!

 

Met jaloezieën kun je gemakkelijk energie besparen in de winter

 

De energiekosten rijzen de laatste maanden de pan uit, door allerlei oorzaken. Veel bedrijven en zeker ook bedrijven voelen dit flink in de portemonnee. Vooral in de wintermaanden loopt het energieverbruik op, doordat er binnen flink gestookt moet worden. Jaloezieën bieden hulp om juist dan energie te besparen. Door de jaloezieën te sluiten, sowieso in de avond en nacht, houd je de warmte een stuk gemakkelijker binnen en kun je aanzienlijk besparen op je stookkosten. En dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden. Kies daarom ook voor het gemak en voordeel van elektrisch bedienbare jaloezieën. En bedank ons later voor deze gouden tip!