Het ideale (en praktische) cadeau voor jouw kind

Zoek je een leuk en uniek verjaardagscadeau voor je kind dat ook nog praktisch is? Dat snappen we; cadeaus zijn al duur genoeg en het liefst wil je iets geven waar jouw kind op de lange termijn wat aan heeft. Daarom geven we je verschillende tips voor een topcadeau!

Een geweldig bed

Ieder kind heeft slaap nodig (al geloven ze dat zelf niet) en waar kan beter in slapen dan in een leuk bed? Geef je kind daarom een tof bed cadeau! Die kun je natuurlijk samen uitzoeken in de winkel, maar je kunt ook een handgemaakt boomhut stapelbed kopen bij Kinderbeddenpaleis. Een boomhut stapelbed biedt jouw kind of kinderen de kans om lekker te spelen en daarna heerlijk te gaan slapen. Het stapelbed zorgt er ook nog eens voor dat je ruimte bespaart, doordat je twee kinderen op één kamer kunt laten slapen of vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen om te blijven slapen.

Nieuwe kamer

Kinderen kunnen hun oude kamer op den duur wat beu worden; geef ze daarom als verjaardagscadeau een nieuwe kamer. Je kunt de inrichting van de kinderkamer veranderen door te gaan schuiven met kasten en het bed, de muren een andere kleur te geven of van behang te wisselen. Heb je meerdere kinderen? Dan zou je de kamers ook om kunnen wisselen. Zeker wanneer één kind een grotere kamer heeft; zo houdt je het eerlijk. Je zou er zelfs tot een bepaalde leeftijd een verjaardagstraditie van kunnen maken; dat scheelt je een hoop geld en zo geef je toch een leuk cadeau.

‘Ik wil een puppy!’

Geen zorgen, onze tip is niet om daadwerkelijk te voldoen aan deze vaak ondoordachte kinderwens en een puppy aan te schaffen. Een leuke vervanger is een robot-puppy; in speelgoedwinkels zijn ze niet aan te slepen. Het is een goede manier om kinderen te leren hoe ze moeten omgaan met de verantwoordelijkheid van een huisdier. Daarnaast geef je ze toch op een andere manier een puppy waar ze heerlijk mee kunnen spelen; de speelgoed honden kunnen vaak trucjes, ze blaffen en de wat duurdere versies moeten ook naar de wc – uitlaten, maar!