Je voelt je extra veilig met….

Heb je er ooit over nagedacht om een Ajax alarmsysteem aan te schaffen? Voor je bedrijf of gewoon voor thuis? Veiligheid is een gevoel maar je kunt de omstandigheden wel een beetje naar je hand zetten. Door de aanschaf van een alarmsysteem zorg je ervoor dat het gevoel van veiligheid vergroot wordt. Je wordt dan namelijk gewaarschuwd bij inbraak,brand en zelfs overstroming. De systemen van Ajax zijn ook nog eens draadloos, dus geen geknoei met draadjes die dan weer in de knoop gaan zitten.. Het is ook mogelijk om een beveiligingscamera aan te schaffen, zo houd je de omgeving in de gaten en ben je op de hoogte als iemand jouw terrein probeert te betreden zonder toestemming. De beeldkwaliteit is in HD dus zelfs in het donker kun je de ongewenste gasten goed in beeld brengen.

 

Rookmelders

Een rookmelder is inmiddels verplicht in elk huishouden en bedrijf. De rookmelders van Ajax hebben een levensduur van gemiddeld maar liefst 4 jaar. De sensor werkt met een temperatuurmeter om snel oplopende temperatuur te kunnen meten. Alle systemen zijn zoals gezegd draadloos en het is mogelijk om meldingen van de apparatuur op je telefoon te ontvangen. Mocht je alarmsystemen te duur vinden, ga dan eens bij jezelf te rade of je wel een prijskaartje kunt plakken op jouw veiligheid en die van de mensen om je heen. Veiligheid boven alles, toch?

 

Afstandsbediening van het alarmsysteem

Met de afstandsbediening kun je in een crisissituatie met een druk op de knop de nooddiensten inschakelen. Hij werkt tot een afstand van 1000 meter dus mocht je buitenshuis bijvoorbeeld worden overvallen dan kun je hier meteen melding van maken. De levensduur van de batterij is lang, namelijk 5 jaar. Ook zijn er verschillende cursussen te volgen die er voor zorgen dat jij je optimaal veilig voelt en je kunt, nadat je je certificaat hebt behaald echt een held zijn voor je omgeving.

 

Menig inbreker schrikt zich rot

Wil je de buurt op de hoogte stellen mocht er bij je ingebroken worden? Schaf dan een binnen sirene met LED lamp voor buiten aan. Het volume kun je zelf aanpassen evenals de tijd dat het alarm klinkt. De batterijduur is ongeveer 5 jaar en het geheel zelf installeren is erg eenvoudig. Gevaar zal er altijd zijn, het gaat erom hoe jij ermee omgaat.Je huis of bedrijf goed beveiligen is tegenwoordig echt niet meer zo moeilijk!