Klaar om te gassen?

Kan jij niet wachten en wil je zo snel mogelijk achter het stuur kruipen? Heb je al een roadtrip in de planning en met je vrienden afgesproken dat jij de BOB zult zijn en als taxichauffeur zal fungeren tijdens vele dronken stapavonden? Of begint je studie in een andere stad binnenkort en heb je daarom vervoer nodig? Misschien heb je wel een auto van je ouders cadeau gekregen of heb je er zelf langere tijd hard voor gewerkt. Je eerste eigen auto, wauw! Het is nu alleen wel belangrijk dat je weet hoe je je moet gedragen op de weg en voorkom je dat je ongelukken veroorzaakt of een dikke boete krijgt. Een heel goed begin is het behalen van het theorie examen voor de auto. Bij Examencentrum kun je namelijk heel gemakkelijk online oefenen met situaties die je onderweg ook echt gaat tegenkomen.

 

3000x oefenen

De komende tijd zal bestaan uit oefenen, oefenen en juist nog meer oefenen. Misschien kun je iemand vragen om je te helpen en laat hem/haar dan ook echt streng zijn.Met een blaadje met de antwoorden in de hand kan iedereen een 10 halen, het is belangrijk dat je ezelsbruggetjes voor jezelf maakt, zodat je de stof u9it je hoofd leert. En wanneer je uiteindelijk de stof tot op de letter kent ben je klaar voor de oefentoetsen van Examencentrum. De eerste is gratis en je krijgt als het ware een voorproefje van de daadwerkelijke toetsen. Want wat heeft al dat stampen voor nut als je je kennis niet kunt testen? Het is erg belangrijk om op de hoogte te zijn van alle nieuwe verkeersregels.

 

Wat heb ik nodig bij het aanvragen van de oefentoetsen voor de auto?

De oefentoetsen voor de auto aanvragen doe je met behulp van je digid gegevens. Het is belangrijk om de volgende zaken bij je te hebben:

 

  • Een geldige uitnodiging voor het examen
  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Het volledig ingevulde formulier Zelfreflectie

 

Hoeveel is vrijheid je waard?

Aan het afleggen van de toetsen zijn kosten verbonden. Het eerste examen waar je mee oefent is zoals eerder genoemd gratis, daarna betaalt je €33,00. Bij speciale eisen, wanneer je bijvoorbeeld in je eentje examen wilt doen kunnen de kosten hoger uitvallen omdat er dan dingen voor je geregeld moeten worden. Wanneer je goed geleerd hebt en er veel tijd insteekt vergroot je de kans op slagen. En dat willen we toch allemaal?Je kunt het theorie examen online reserveren en als je denk dat je er klaar voor bent pak dan je kans!