Lekkere koffie op de zaak: zo krijg je dat voor elkaar!

Medewerkers benoemen het vaak als het gaat om wat ze zoeken in een werkplek: goede koffie. Het lijkt misschien iets triviaals, maar koffie die lekker smaakt is wel degelijk belangrijk. Hoe jij de beste koffie op het werk voorschotelt, dat lees je in dit artikel!

De beste bonen

Iedereen vindt ander soort koffie lekker; de één houdt van koffie zo sterk dat iemand die het niet gewend is er steil van achterover slaat, de ander heeft graag milde koffie en weer iemand anders houdt van bijzondere blends. Je kunt niet iedereen tevreden stellen en daarom kies je het beste voor de gulden middenweg. Een goede manier om het gros van je medewerkers tevreden te stellen, is door ze verschillende bonen koffie’s te laten proeven; zo weet je zeker dat je uiteindelijk koffie serveert die in de smaak valt!

Een professioneel apparaat

De beste koffiebonen vinden is belangrijk, maar dat maakt het aanbieden van goede koffie nog geen afgedane zaak. Koffiebonen gaan het best gepaard met een professioneel apparaat van Koffiesnel. Door een professioneel espresso apparaat aan te schaffen, geef je jouw medewerkers de mogelijkheid om verschillende soorten koffie’s te maken, zoals espresso, zwarte koffie en cappuccino. Door de juiste koffiebonen te combineren met een professioneel koffiezetapparaat, geniet je elke dag van de beste kwaliteit en lekkerste koffie!

Goed onderhoud

Wanneer je een professioneel koffiezetapparaat hebt aangeschaft, moet je deze goed onderhouden. Door goed onderhoud zorg je ervoor dat er geen kalk of andere viezigheid opbouwt en het apparaat lang meegaat. Het onderhoud van een professioneel apparaat laat je doen door de monteurs van het bedrijf waar je het gekocht hebt. Vaak zit dit inbegrepen in de service en kost je dat niks extra’s. Goed onderhoud zorgt er niet alleen voor dat je langer geniet van het apparaat zelf, maar ook blijft de smaak van de koffie van goede kwaliteit. 

 

Combineer de juiste bonen voor jouw medewerkers en een professioneel koffiezetapparaat met goed onderhoud en je hebt de gouden lekkere-koffie-op-de-zaak-formule te pakken!