Makkelijk verhuizen met deze drie tips!

Verhuizen brengt veel stress met zich mee. Je moet allerlei praktische zaken regelen om alles te transporteren, maar vaak ben je ook in de nieuwe woning nog aan de slag om alles op tijd af te krijgen. Gelukkig zijn er enkele hulpmiddeltjes om de verhuizing zo aangenaam mogelijk te maken!

Een goede planning is het halve werk!

Om de verhuizing door te komen zonder stress, is het belangrijk om vooraf goed na te denken over de praktische aanpak. Plan op papier wat je wanneer moet doen. Zo heb je altijd een houvast waar je naar terug kan kijken. Maak naast de planning ook een to do lijstje, zo kun je alles wat al gedaan is makkelijk afvinken.

Alle spullen inpakken

Het is belangrijk om al jouw spullen goed in te pakken. Doe je dit zonder een duidelijk systeem, dan zal het lang duren om alle spullen in het nieuwe huis weer uit te pakken. Denk daarom bij het inpakken ook aan het uitladen. Neem afzonderlijke dozen voor iedere ruimte en label ze duidelijk. Op deze manier kan je spullen voor de keuken ook meteen naar jouw nieuwe keuken brengen en zo bespaar je veel tijd. Zorg er steeds voor dat breekbare spullen goed beschermd zijn. Om bijvoorbeeld glazen te transporteren, zou je gebruik kunnen maken van een doos met tussenschotten, maar je zou ook eenvoudigweg keukenhanddoeken kunnen gebruiken om de glazen in te rollen. Voor grotere breekbare stukken, zal een rol bubbelplastic geen overbodige luxe zijn. Zorg er steeds voor dat je al het inpakmateriaal op voorhand hebt aangekocht. Anders verlies je veel te veel tijd met heen en weer rijden naar de supermarkt.

Heb je al gedacht aan wielen?

Wanneer de dozen zijn ingeladen, moeten ze ook nog in de verhuiswagen worden geladen. Dit zou na verloop van tijd pijn kunnen veroorzaken in je rug. Wielen bieden de oplossing! Met deze handige tool kan je meerdere dozen tegelijk naar de wagen rollen. Dat is minder over en weer sleuren en dus efficiënter werken! Je kan online rubber wielen bestellen bij WielenOutlet. Zo ben je zeker van de kwaliteit van de wielen en betaal je niet te veel!