Meubels hergebruiken?

Wil je de studeerkamer of het kantoor een boost geven en tegelijkertijd meubels hergebruiken? Kies dan voor tweedehands bureaustoelen!

 

Tijdens je werk is een goede zithouding onmisbaar

De juiste zithouding is heel belangrijk zowel op kantoor als thuis. Dit bereik je door het gebruik van een goede bureaustoel. De tweedehands stoelen worden uiteraard uitgebreid gecontroleerd en opnieuw gestoffeerd. Ook kun je kiezen voor stoelen die bij de uitstraling van het bedrijf passen. Klanten die een kijkje komen nemen zal het zeker opvallen.Er zijn veel stijlen, merken en kleuren om uit te kiezen dus je vindt er altijd wel eentje die bij jou en binnen het budget past.Tweedehands scheelt vaak ook in de prijs ten opzichte van nieuw dus waar wacht je nog op?

 

Kantoor

Als baas vindt je het onder andere belangrijk dat je medewerkers prettig kunnen werken. Je wilt rugklachten door lange uren op een verkeerde stoel natuurlijk vermijden. Denk daarom voor op kantoor ook eens aan tweedehands stoelen. Deze stoelen voldoen uiteraard aan alle eisen en kunnen nog jarenlang mee ondanks dat het hun tweede ronde is. Je medewerkers zullen je dankbaar zijn omdat ze zich beter kunnen concentreren door hun comfortabele stoel. Lange kantooruren zijn nu geen probleem meer voor de onderrug. Er wordt zo langzamerhand meer ingezet op staand werken maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Voor iedereen die liever achter de computer zit is er een passende bureaustoel te vinden.

 

Je favoriete stoel

Iedereen heeft die ene stoel die zo lekker zit. Niet te lekker natuurlijk, er moet nog wel gewerkt worden en je concentratie moet dan op z’n hoogst zijn. Hij zorgt ervoor dat je geen rugklachten krijgt en dat je goed zit ten opzichte van het bureau waar je dag in dag uit aan werkt. Je collega;s zijn ook erg te spreken over hun stoelen, helemaal in de vergaderruimte. Tijdens een vergadering is het helemaal belangrijk om je koppie erbij te houden en dat gaat niet als je stoel te hard of juist veel te zacht is. Om alle informatie die je krijgt toegespeeld te verwerken en nog belangrijker onthouden is een fijne stoel echt noodzakelijk. Wanneer je de notulist bent is het wel de bedoeling dat je afwezigen later kunt informeren over wat er besproken is en wat de wijzigingen in het beleid zijn.

 

Breng de aanschaf van een nieuwe stoel eens naar voren in een gesprek met je baas. Hij of zij zal alleen maar blij zijn met je input.