Michael van Gerwen; Nederlandse trots

Michael van Gerwen; Nederlandse trots

Op 25 april 1989 zag in Boxtel een Nederlands jongetje het levenslicht. Destijds had niemand kunnen indenken dat dit jongetje uit zou groeien tot één van de beste darters ter wereld. Michael van Gerwen is, samen met Raymond van Barneveld, absoluut het uithangbord van Nederland in de gehele (dart)wereld.

Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen hebben de afgelopen jaren véle prijzen weten te winnen. Raymond van Barneveld heeft recent zijn afscheid aangekondigd. Van Michael van Gerwen kunnen we hopelijk nog lange tijd genieten.

Ook aan het einde van 2018/begin 2019 wist Michael van Gerwen weer een prachtige prestatie neer te zetten. Door in de finale met 7-3 van Michael Smith te winnen, wist hij weer een Wereldtitel aan zijn palmares toe te voegen.

Michael van Gerwen compleet gefocust op het darten. Maar, het team om hem heen heeft ook oog voor randzaken. Mede daardoor is er een complete merchandise lijn van Michael van Gerwen verkrijgbaar bij één van de populaire dartshops namelijk www.mcdartshop.nl Deze merchandise lijn bevat onder andere de welbekende groene polo van Michael van Gerwen. Maar, je kan hier ook meerdere soorten dartpijlen, flights en overige aanverwante artikelen kopen. Het grote merendeel van deze artikelen is allemaal vormgegeven in de felgroene kleur.

Door de jaren heen is Michael van Gerwen daardoor uitgegroeid tot een compleet merk. Hij is niet meer alleen een darter. Nee, hij is uitgegroeid tot een merk, tot een influencer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij ondertussen vele sponsoren tot zijn beschikking heeft. Deze sponsoren prijken overigens ook met veel trots op het felgroene shirt van Michael van Gerwen.

Wil je ook artikelen van Nederlands trots kopen? Neem eens een kijkje in de webshop van www.mcdartshop.nl; hier kan je vele artikelen vinden!