Spullen die je nodig hebt voor op kantoor

Ieder kantoor heeft spullen nodig. Van bureaus tot koffiezetapparaat en van telefoon tot algemene dossiers. Er is zoveel wat er in kantoor moet staan. In dit artikel krijg je meer te weten over wat er allemaal in een kantoor moet staan of liggen om goed te kunnen functioneren.

 

Bureaustoelen

Bureaustoelen zijn één van de belangrijkste dingen die in een kantoor moeten staan. Er zijn enorm veel verschillende stoelen. Je kan de ‘standaard’ kiezen. Een wat modernere variant. Of je kan ervoor kiezen om een creatieve stoel te kiezen: zitzakken, schommelstoelen of hangende stoelen. Deze stoelen kunnen het creatieve brein van je werknemers stimuleren.

 

Printers

Een printer is ook extreem belangrijk voor een kantoor. Met een printer kan je van alles printen: contracten, bestanden voor een gesprek, etc. Een printer is multifunctioneel. Je kan er mee printen, scannen en kopiëren. Een printer kan alleen aan de prijzige kant zijn. Daar is gelukkig een oplossing voor: een refurbished printer kopen op www.refurbishedprinter.nl. Daar kan je goedkope refurbished printers kopen. Dit kan tot wel 90% schelen met de prijs van dezelfde printer wanneer je die gloednieuw koopt.

 

Aansluitingen

Natuurlijk heb je ook aansluitingen nodig voor elektriciteit, internet en telefoon. Elektriciteit voor alle pc’s en om alle apparaten in het kantoor werkend te houden. Internet is ook best handig om te hebben voor het communiceren met elkaar via Skype en om e-mail bij te houden. En de telefoon om telefonische afspraken of een persoonlijke afspraak te maken.

 

Licenties

Je hebt ook licenties nodig voor op kantoor. Dit heb je onder andere nodig voor Microsoft Office, Word, Powerpoint, Excel, OneDrive. Zonder licenties kan je vrij weinig doen voor jouw werk. Je kunt de gratis versie wel ergens vinden, maar dan heb je natuurlijk niet alle functies tot je beschikking. Een OneDrive is ook extreem handig om te hebben zodat je alles online kan opslaan en tegelijkertijd aan hetzelfde bestand kunt werken.

 

Koffiezetapparaat

Natuurlijk kan een koffiezetapparaat ook niet ontbreken in een kantoor. Koffie heb je nodig om de dag goed te beginnen en wakker te worden door de caffeïne. Ook kan dit een plek zijn binnen het kantoor waar je met je collega’s een klein gesprek voert over van alles. Op de werkvloer is dit wat minder professioneel omdat je anderen uit hun concentratie kunt halen.