Tegen verveling en entertaining: mannenblogs

Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen heb je veel blogs. Blogs zijn interessante webpagina’s waar vaak veel informatie op te vinden. Daarnaast is het niet alleen informatief, maar ook vaak luchtig een leuk. Een blog is dus ook voor entertainment. Ze kunnen over allerlei verschillende dingen, zoals breien, koken of auto’s, maar het kan ook over iets veel algemeners gaan. Een voorbeeld van zo’n algemeen blog is mannencenter. Dat is blog speciaal voor mannen. Ze schrijven daar over gadgets, als de nieuwste telefoons. Hobby’s als auto’s. Mode, voor de modieuze man. En ook sport, voor de sportieve man. Zo kunnen veel mannen terecht op deze site. 

 

Informatie over tech en ict

Daarnaast is zo’n blog voor alle leeftijden. Als je houdt van gadgets ben je vast een beetje geïnteresseerd in technologie en zal je de app Youtube schrijven zoals het hoort. Er zijn ook mensen die wat minder van de technologie weten en Youtube als joetjoep schrijven. Youtube is van google en is een inmens populair platform. Je kan op dit platform allerlei video’s plaatsen. De videoclips verschijnen hierop, de trailers van de nieuwste films, maar ook de paardenfilmpjes van je nichtje. Iedereen kan video’s op youtube plaatsen. Ook deze informatie haal je van een mannenblog. 

 

Posts over de nieuwste trends

Naast informatie over populaire apps en platforms kan je ook informatie over het hipste mannenkapsels vinden op zo’n mannenblog. Welk kapsel dat nou is, zal je je nu vast afvragen. Één tip: Peaky Blinders. Niet alleen de serie maar ook het kapsel van de heren uit deze serie is populair. Deze serie speelt zich af in de jaren 20 in Birmingham. De kapsels uit deze tijd maken nu in 2022 hun comeback door de serie. Het typische peaky blinders kapsel maakt gebruik van een undercut. Daarbij zijn achter- en zijkanten van het hoofd opgeschoren. De bovenkant van je haar blijft wel lang, of langer. 

 

Hulp bij je investeringen

Ben je niet geïnteresseerd in Youtube of in de kapsels van nu, maar wel in crypto, ook dan kan je bij een mannenblog terecht. Crypto hoor je steeds vaker voorbij komen en ook steeds meer mensen weten er wat vanaf. Cryptomunten zijn digitale munten, die werken als een investering. Als jij een cryptomunt koopt, investeer jij hierin en wordt de online waarde van deze munt groter. Het is vergelijkbaar met het kopen van aandelen, behalve dat je dan geen stukjes aandeel van een bedrijf koopt, maar stukjes van de online munt. Net als met aandelen kan je de digitale munten inkopen en verkopen. 

Een keuzehulp voor de vakantie

Een mannenblog gaat van auto’s tot crypto tot vakantie. Want ook over de leukste vakanties kan je een leuke blogpost vinden op een mannenblog. Bijvoorbeeld over de bekende Frankrijk vakantie en dat is niet zonder reden, want Frankrijk is een hartstikke leuk vakantieland. Het is erg veelzijdig, omdat je veel verschillende soorten gebieden hebt met verschillende activiteiten typisch voor die streek. Over het algemeen heerst er een aangenaam klimaat in Frankrijk. Hoe zuidelijker je gaat, hoe warmer het wordt. Houd je niet zo van die hitte, blijf dan in Normandië. Heb je het wel met de zonvakantie, ga dan naar de côte d’azur, lekker zonnebaden.