Wie is Jack van Jacksart?

Kunstenaar Jack Liemberg, van Jacksart, onderscheidt zich door fotografie en schilderkunst met elkaar te combineren. Het alledaagse met fantasie wordt met elkaar gecombineerd. Een echte performer van de moderne kunst. Met Jacskart heb je altijd wat unieks aan de muur. Jaarlijks maakt hij ongeveer 300 doeken. Je kunt hem in verschillende galeries zien hangen, maar ook bij de mensen thuis.Voor een uniek schilderij zit je bij Jacksart op het juiste adres.

Iets unieks aan de muur

Eenschilderij maken in opdrachtis een unieke ervaring voor zowel de kunstenaar als de opdrachtgever. Het geeft de opdrachtgever de kans om een persoonlijk stuk kunst te bezitten dat speciaal voor hen is gemaakt, terwijl de kunstenaar de uitdaging krijgt om te creëren wat de opdrachtgever voor ogen heeft. Bij Jacksart kun je een kunstwerk creëren met je eigen beeldmateriaal en ideeën erin.

Hoe gaat het proces te werk?

Het proces van het maken van een schilderij in opdracht begint met een gesprek tussen jou en Jack. Tijdens dit gesprek zal er besproken worden wat jij precies voor ogen hebt voor het schilderij, zoals de grootte, de kleuren en het onderwerp. De stijl wordt volledig in die van Jacks gedaan. Jack zal dan een schets maken van het concept en deze aan jou laten zien om te zien of dit aansluit bij wat jij in gedachten hebt.

Eenmaal het concept is goedgekeurd, zal Jack aan de slag gaan met het maken van het schilderij.Ongeveer binnen twee weken, na de betaling, ontvang jij je kunstwerk.

Een uniek kunstwerk voor in huis

Is het schilderij af? Dan zal Jack het aan je tentoonstellen voor een laatste inspectie. Zo krijg jij de gelegenheid om je werk voor het eerst te bekijken (en eventueel aanpassingen door laten voeren). Er zijn talrijke voordelen verbonden aan het laten maken van een op maat gemaakt schilderij. In de eerste plaats, geeft het de opdrachtgever de mogelijkheid om iets unieks in bezit te hebben dat speciaal voor hen is gecreëerd. Ten tweede, biedt het de kunstenaar de gelegenheid om creatief te zijn en te werken aan een project waar hij of zij echt passie voor heeft. Ten derde, is het eindresultaat een kunstwerk dat perfect aansluit bij de smaak en wensen van de opdrachtgever.